Wednesday, August 24, 2011

Dapat kad raya

Wahhh!!! giler jakun okey dapat ekad raya pertama....kalo dulu2 posmen yang hantar kad raya....skang semua xde lagi dah....apa nak kata zaman IT semua pakai ekad jer....ni kira ok apa bole gak aku gantung kat blog....ada tu sms jer tak pon dia wish kat fb....termasuk la empunya blog ni (sambil tekup muka dengan bantal)....hehehehe





 

tq fizul....budak ni belom pape dah mintak alamat umah aku tau siap cakap duit raya untuk dia jangan lupa....iyo lah dik....

ada sape lagi nak bagi aku kad raye?? bole la aku gantung kat sini....cehh!! bajet artis le tu

4 comments:

ezan said...

zaman IT ni mcm tulah, so posmen dah kurang busy lah anta kad raya... Sedih gak anak2 kita nanti dah tak tau tradisi post kad raya ni...

ZarinAziz said...

a'ah betul tu...x best kan...kalo dulu time pose sibuk tggu posmen kot ada kad raya

Uncle Lee said...

Hi Zarin, I guess today not many people send out greeting cards. What with SMS, Email....habis cherita.
But cards are more personal. Especially it has that signature....

You have great looking kids....bet they have their mom's traffic stopper looks....
You have a pleasant week and keep a song in your heart.
Best regards.
Lee.

ZarinAziz said...

Hi Uncle Lee...betul tu lgpon card ada sentimental value...anyway thanks for dropping by