Monday, July 27, 2009

Seksa nye nak buat homework

Hola!!!..
Saja nak nak cite psl iman bile time buat homework..mmg seksa ya amat nak siapkan 1 homework ada je reason mengantuk la..lapar la..paling dia x suka skali bila nak buat tulisan cina..kalo subject math xpe memang dia suka..dah la hari2 ada sampai 3 ke 4 homework dia bawak balik..dan hari2 gak la aku jadi tarzan..hehehe..

Masa siang hari x yah harap la dia nak buat homework..kalo tanye nape x nak buat homework kat umah mak??..dia jawab.."kat umah mak xde meja"..mama tanye lg.."kan ada meja besar"..iman.."itu meja makan bukan meja buat homework"..terkedu jap aku di buatnye..ada je jawapan dia nak bagi..apa nak kata budak zaman sekarang otak dorang lebih pick up dari orang dewasa..tengok je la pics ni..
cantek tak tulisan iman??
dia tulis satu...
then dia termenung lak..

harus banyak bersabar dengan kerenah dia..

sempat lagi nak pose..

dia buat dek je..



2 comments:

Org Ganu said...

salam zarin aziz..\
thanx lar..sudi singgah blog sy yg x seberapa tu..
iman ni umo baper tahun? so cute..anak sulung eh?

ZarinAziz said...

salam org ganu..iman baru je 5 thn..buat masa ni dia sorang je..hehehe..